Villa precis vid golfresorten ”Penina Golf resort” – Portimão

Villa precis vid golfresorten ”Penina Golf resort” – Portimão
299,500
Storlek c:a: 286 m²
september 17, 2016

Härlig friliggande villa med fyra sovrum. Privat pool och uppvuxen trädgård, i ett lugnt område fem minuter från Penina Hotel & Golf Resort.
Denna enplans familjevilla har 286m2 boyta och ligger på en vacker tomt om 876m2. Fastigheten består av en hall, stort vardagsrum/matrum med öppen spis och altandörrar till trädgård. Ett rymligt och utrustat kök med angränsande förvaringsutrymmen och tvättstugor, fyra stora sovrum, alla med inbyggda garderober, tre badrum och en gäst duschrum.
Villan har bra säkerhetsfunktioner, tvåglasfönster, manuella fönsterluckor, elektroniska grindar på uppfarten och en integrerat garage med fjärrkontroll till elektrisk port. Det finns nyinstallerat varmvatten-solsystem och ett bevattningssystem för trädgården.
Monte Canelas är ett fridfullt område med fem minuters bilresa från den världsberömda golfbanan ”Penina Golf Resort” vilket gör huset till det perfekta för golfentusiasten eller för en familj som vill vara nära fantastiska stränder, men ändå en bit bort från turistområden.

Kontaka oss gärna för mer information.

Ungefärlig plats

Se fler objekt?

Klicka här